M Track Day nr 2, tor Lublin, 20.05.07
Re: M Track Day nr 2, tor Lublin, 20.05.07
Te na tyle powinny takie być 

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
w E60 sa 19cali 285 na 35. Wlasnie sie zastanawiam czy mi 18 calowki wejda na tyl. Kurde mam nadzieje bo mam 8 sztuk do upalania jak cos. Choc nie mam pojecia czy sie bedzie dalo wogole jechac maja z tylu 18 cali i 225/45 moge z miejsca nie ruszycOs_ pisze:Te na tyle powinny takie być

Cube-K
Na pewno wejda, dedykowane felgi na zime sa 18 ( http://felgenkatalog.auto-treff.com/1840.htm ).Cube-K pisze:w E60 sa 19cali 285 na 35. Wlasnie sie zastanawiam czy mi 18 calowki wejda na tyl. Kurde mam nadzieje bo mam 8 sztuk do upalania jak cos. Choc nie mam pojecia czy sie bedzie dalo wogole jechac maja z tylu 18 cali i 225/45 moge z miejsca nie ruszycOs_ pisze:Te na tyle powinny takie byćPomijam ze dziwnie bedzie wygladac ;/
Cube-K
Nie przejmuj sie wygladem, ja bede mial na torze przod 19 tyl 17

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Kurde no wam te eyłki powinny zamiatać że ulala. Mateusz poupalaja troszkę
Cube-K jak chcesz to mogę podskoczyć do wulkanizacji obok bo mają juz mocno ujechane ale możliwe że wystarczą na jeden raz 295/30/R18. Za 10zł oddadzą pewnie na luzie... Musiałbym tylko je dokładnie obadać czy ich nie rozerwie itp.

Cube-K jak chcesz to mogę podskoczyć do wulkanizacji obok bo mają juz mocno ujechane ale możliwe że wystarczą na jeden raz 295/30/R18. Za 10zł oddadzą pewnie na luzie... Musiałbym tylko je dokładnie obadać czy ich nie rozerwie itp.
Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
Panowie, robimy jakiś harmonogram dnia? Czy na czas czy bokiem, kiedy w lewo a kiedy w prawo itd.
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Ja proponuje jak kto woli, czyli przed startem sie trzeba okreslic czy mierzymy czas czy fun.Os_ pisze:Panowie, robimy jakiś harmonogram dnia? Czy na czas czy bokiem, kiedy w lewo a kiedy w prawo itd.
Wiadomo juz o której zaczynamy? Umawiamy sie jakos przed wyjazdem?
nie spoko, mam 8 kompetow 18 cali z E46 wiec powinno styknac. Bede mial busa z pitstopemAdamu pisze: Cube-K jak chcesz to mogę podskoczyć do wulkanizacji obok bo mają juz mocno ujechane ale możliwe że wystarczą na jeden raz 295/30/R18. Za 10zł oddadzą pewnie na luzie... Musiałbym tylko je dokładnie obadać czy ich nie rozerwie itp.

Cube-K
[ Dodano: Czw Maj 17, 2007 10:17 ]
Wlasnie. Organizacyjnie.Pablo pisze:Wiadomo juz o której zaczynamy? Umawiamy sie jakos przed wyjazdem?
1) Wawa leci grupowo (bez skojarzen:P) wiec pytanie gdzie zbiorka i o ktorej ?
2) Jakis kom. do organizatora ? tak na wszelki wypadek
3) O ktorej start w Radomiu ?
BTW namawiam kumpla z jeszcze jedna M5E60, ale nie wie czy bedzie mial czas, okresli sie w sobote, nie za pozno ? W razie W moze jechac ?
Cube-K
WLASNIE SIE DOWIEDZIALEM ZE W NIEDZIELE NIE MAMY TORU, Bombel, ktory koordynowal organizacje z Radomia, dowiedzial sie ze tor na ten termin zostal komus wynajety, bo "prezes tak chcial" i "nie jestesmy wazna grupa". Bombel mowil ze nie pierwszy raz spotyka sie z taka sytuacja. Totalnie niepowazne zachowanie z ich strony. Sprobuje jutro zadzwonic do Lublina i dowiedziec sie czy ewentualnie ich tor na ten termin jest wolny (to tylko 50km dalej). Ewentualnie wezmiemy inny termin w Radomiu (o ile jeszcze chcemy tam jechac).
Z mojej strony przepraszam wszystkich za taki obrot spraw
Z mojej strony przepraszam wszystkich za taki obrot spraw

Nie wiem dlaczego ale mialem takie przeczucie. ŻENADA.
Udalo mi sie dostac do kompa. Przepraszam wszystkich, ale niestety nie zawsze mamy wplyw na to co sie dzieje w popeerelowskich organizacjach... Wyszlo zle, nastepnym razem beda od samego poczatku szly pisma, a nic "na gebe", zeby nie bylo niespodzianek. Mysle, ze wynajmiemy tor niedlugo, jutro sie dowiem terminow i w 100% jestem pewien, ze jak ich przycisne to nie bedzie takiego numeru, niestety dopiero wrocilem z Niemiec i nie mialem jak wywalczyc wczesniej mojej/naszej racji...
Dla pocieszenia powiem, ze kiedys juz bylismy czterema autami pod brama i sie dowiedzielismy, ze nie mozemy wjechac na tor, bo ktos czegos tez nie dopatrzyl...
Czekamy na info od Mateusza i mam nadzieje, ze track day sie odbedzie, tyle, ze w Lublinie...
Dla pocieszenia powiem, ze kiedys juz bylismy czterema autami pod brama i sie dowiedzielismy, ze nie mozemy wjechac na tor, bo ktos czegos tez nie dopatrzyl...
Czekamy na info od Mateusza i mam nadzieje, ze track day sie odbedzie, tyle, ze w Lublinie...
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Kur#%, decydenci jeb&%.
Mam nadzieję, że w LBN da rade w Niedziele.
[ Dodano: Czw Maj 17, 2007 20:30 ]
Od kilku dni mam straszne ciśnienie.
Jak nie uda się w LBN to co tym myślicie?
http://centrumszkoleniarajdowego.pl/ind ... 3&blogid=1
Mam nadzieję, że w LBN da rade w Niedziele.
[ Dodano: Czw Maj 17, 2007 20:30 ]
Od kilku dni mam straszne ciśnienie.
Jak nie uda się w LBN to co tym myślicie?
http://centrumszkoleniarajdowego.pl/ind ... 3&blogid=1
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Mi się podoba propozycja Oza
Sprawa rozbija sie tylko o to ile jest tak naprawdę prób/ile tak realnie się jeździ czasowo..
Podają 20km czyli przez cały dzień tak 30 max 40minut czystej jazdy. Myśle że w około 10 osób w podobnej cenie możnaby pojeździć jednak więcej w Lublinie. Dodatkowo jazda po czymś ala lotnisko nie jest tym samym co tor.
Jeżeli Lublin nie wypali to mogę jechać.
Preferuję Lublin. Te 100km w dwie strony IMO mało zmienia a tor jest spoko. Trzeba jeździć po 3 kółka (więcej jazdy i lepiej widać poważne błędy czyli równą szybką jazdę) 

Podają 20km czyli przez cały dzień tak 30 max 40minut czystej jazdy. Myśle że w około 10 osób w podobnej cenie możnaby pojeździć jednak więcej w Lublinie. Dodatkowo jazda po czymś ala lotnisko nie jest tym samym co tor.

Jeżeli Lublin nie wypali to mogę jechać.

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
Mnie po prostu nosi, autem dwa tygodnie nie jeździłem, jutro wieczorem odbieram od mechanika.
Muszę gdzieś się wyżyć.
Muszę gdzieś się wyżyć.
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Kufa!! Lekko jestem zawiedziony... Miejmy nadzieje, że Lublin wypali...